Gelaatsverzorging

Verdiep je helemaal in ons aanbod van gelaatsverzorging.

Elke behandeling kan in kuur worden gedaan. (4 behandelingen, 1 keer per week) Steeds 15% korting indien u alle behandelingen bij de 1ste verzorging betaald.

Schoonheidsinstituut Zen

Options universe

Een klassieke verzorging om het evenwicht te herstellen en de schoonheid te bewaren. Naargelang uw huidtype hydraterend, anti-age of zuiverend. Reiniging, peeling, epilatie wenkbrauwen, comedonen verwijderen, serum, massage, créme masker, afsluitcréme.

€60,00

Timexpert Hydracure

Deze verzorging zorgt voor een onmiddellijke, intense en langdurige hydratatie.

€65,00

Timexpert White

Een krachtige anti-aging behandeling die donkere vlekken als gevolg van UV straling, leeftijd, hormonale factoren voorkomt en corrigeert.

€80,00

Timexpert Excel therapy O2

Beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering door het afweersysteem van de huid te activeren en de celfunctie te herstellen. De huid ziet er jeugdig en fris uit met een prachtige glow.

€85,00

Timexpert Vitamine C

Vitamine C is een anti-aging vitamine bij uitstek. Geeft een intense huidverbetering door de stevigheid en jeugdigheid te herstellen. Laat zelfs de meest doffe en futloze huiden weer stralen als nooit tevoren.

€75,00

Timexpert SRNS

Geeft een algemene huidverjonging. De huid is steviger, elastische en beter gevoel. Rimpels worden minder zichtbaar en het gelaat krijgt meer volume.

€85,00

Timexpert Rides Neo-age

De eerste behandeling ter wereld met een drievoudige werking, die de contracties van de huid neutraliseert, de uitdrukkingslijnen opvult en de rimpels weer glad maakt. BOTOX-effect.

€85,00

Timexpert Lift in

Expert-verzorging die de huid lift, opvult en de gelaatscontouren opspannen. De lifting wordt van binnenuit gegenereerd waarbij een chirurgische lifting nagebootst wordt.

€85,00

Timexpert So Delicate

Een delicate en kalmerende verzorging voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid. Op basis van plantaardige actieve bestanddelen die de huidtolerantie versterken en hypoallergeen.

€70,00

Timexpert Ride Eyes

Verzorging voor oog-contouren tegen wallen en epressie-rimpels.

€22,00

Timexpert Be Calm

Een dermatologische verzorging voor de erg gevoelige allergische huid. Deze verzorging is speciaal ontwikkelde voor couperose eczeem.

€70,00

Timexpert Naturae

Een ecocert goedgekeurde natuurlijn die uw huid hydrateert en beschermt tegen agressieve milieu-invloeden.

€70,00

Purexpert

Een zuiverende behandeling voor een gezonde stralende huid. Geeft de huid een matglanzend, zuiver en egaal uiterlijk. Ideaal voor jonge mensen alsook voor volwassenen die een schone zuivere huid wensen.

€70,00

Royal Jelly

Koninginnengelei is één van ’s werelds beste natuurlijke ingrediënten. Het voedt, herstelt en revitaliseert de huid van binnenuit. Samen met het poria cocos-extract versterkt het de weerstand van de huid tegen externe agressie en alledaagse stress. Geeft een doffe-vale tint terug haar vitaliteit.

€70,00

Purexpert voor student (zonder massage)

Een zuiverende behandeling voor een gezonde stralende huid. Geeft de huid een matglanzend, zuiver en egaal uiterlijk.

€45,00